Beweging ter bevordering van een gezonde kindertijd

Saluto‑Genese • salutogenese@skynet.be • 0032‑(0)16 62 32 84

HERDRUK - RUDOLF STEINERPEDAGOGIE IN DE EERSTE DRIE LEVENSJAREN VAN HET KIND - EEN PROJECT IN HET SPANNINGSVELD VAN IDEAAL EN WERKELIJKHEID - 24 €

Rudolf Steinerpedagogie in de drie eerste levensjaren van het kind - Een project in het spanningsveld van ideaal en werkelijkheid.

"Een gezonde opvoeding en verzorging van het kleine kind kan een verschil maken!"

Saluto-Genese vzw heeft het besluit genomen om het werkplan heruit te geven. Voor diegenen die er voor willen zorgen dat het kleine kind van 0 tot 3 jaar, zo gezond mogelijk mag opgroeien en dit ook buiten het gezin in kleinschalig gezins-onthaal of in een kleinschalige crèche vreugdevol mogen ervaren, is dit een inspirerende, grondige pedagogische en methodische reader. Kwaliteitsonthaal voor het kleine kind staat of valt met de mogelijkheid voor ieder kind om een hechte en diepe relatie te kunnen aangaan met zijn vertrouwenspersoon, in ongedeelde aandacht en liefdevolle omhulling. Zo blijkt de personeelssleutel van cruciaal belang te zijn voor een goede hechting en opgroei en ontwikkeling in vertrouwen. Een gezonde opvoeding en verzorging van het kleine kind kan het verschil maken!

Aan alle opvoeders willen wij veel vreugde toewensen bij het lezen van dit pedagogisch werkplan!

97 Pagina's

Verkoopprijs: 24,00 EUR